. . . http://www.cogninova.com
UPPDATERA OCH NER
#z KLAGA ../links/wrap.php?u=klaga.htm
spanarna 2018-02-16 Maja Aase, Göran Everdahl, Jessika Gedin - http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1016904?programid=516 Maja Aase: Vänligt varmprat vinner. Göran Everdahl: 200.000 herrars tjänare. Jessika Gedin: Upprätthåll fasaden.

... Göran Everdahl påstod att Ryssland har propagandarobotar på Internet (propaganda om propaganda)

Det är inte alls robotar. Det är vanliga människor över hela världen som i ryska Internet-medier lyckas komma fram med sin röst vid sidan av den ensidiga floran av etablisemangs-styrda medier.

Göran Everdahl bör sparkas från Spanarna. Tidningskrönikan bör läggas ner. "Dagens dikt" bör läggas ner. "På minuten" bör läggas ner - eller ändra reglerna. Tidningsstödet bör avskaffas. Sanktioner mot Hamas, PKK, Ryssland, Iran, Nordkorea och Venezuela bör avskaffas. Det bör startas en statlig bank som inte är styrd av främmande makter.

Hur KLAGAR man PÅ LYSSNARSERVICE när alla klagomål ska gå VIA LYSSNARSERVICE? Växeln vägrar att koppla till någon chef, vilket ju annars brukar fungera i normala företag. Men Sveriges Radio är ju inte ett normalt företag. Man kan ju vänta och ringa en annan dag när någon annan sitter i Lyssnarservice. Man brukar oftast bli bra bemött i Lyssnarservice, men den här gånger vägrade den jag talade med att helt enkelt bara skriva ner min synpunkt och föra synpunkten vidare. Istället kom han med sina egna synpunpunkter trots att jag sade till honom att det inte var hans uppgift. Min synpunkt var att en viss programidé för det första inte borde ha genomförts och för det andra inte borde ha sänts och sändas som färdigt program. Det handlade om en dam som i jakt på äventyr kontaktade en livstidsdömd i USA, vilket ledde till brevväxling, telefonsamtal, och vad vet jag eftersom jag vägrar att lyssna på programmet efter att ha lyssnat på påannonseringen. Sådana radioprogram kan ha en dålig effekt på kriminaliteten i samhället eftersom de lyfter fram kriminella. Sveriges Radio är flitiga när det gäller att tycka synd om och producera snyfthistorier om kriminella, på bekostnad av brottsoffren. Fy skäms!

#a UPPDATERA ..... 1675495879
http://www.cogninova.com