. . . http://www.cogninova.com
UPPDATERA OCH NER
#z MYROR ../links/wrap.php?u=myror.htm
Så-slipper-du-myrorna--de-enklaste-knepen/ http://www.expressen.se/leva-och-bo/sa-slipper-du-myrorna--de-enklaste-knepen/

a myror bli av med https://search.yahoo.com/search;_ylt=A0oGdVdRzXVO2nMAVXil87UF?fr=sfp&fr2=&iscqry=&p=myror+bli+av+med

Fun light: Saften har visat sig ha oväntat gott resultat för den som vill bli kvitt myrorna i sitt hem. Fun light innehåller Aspartam, ett konstgjort sötningsmedel som fungerar som ett nervgift och tar död på myrorna. Ämnet är ofarligt för människor så länge man inte får i sig enorma mängder.

Kanel: Har du problem med myror i trädgården kan du pröva att strö ut malen kanel. Myror tycker att det är obehagligt med kanel och flyttar på sig.

Renfana: Växten Renfana ska fungera avskräckande mot myror och andra ovälkomna gäster. Plocka blomman och lägg buketter längs med kanten på huset och altanen. Man ska även kunna hänga buketter i taket inomhus för att få bort flugor och mygg.

Snus: Även snus ska fungera avskräckande på myror. Lägg en sträng snus i myrornas spår och de ska välja att gå någon annanstans. Myror gillar inte snus.

Såpa: Miljövänligt sätt att slippa myror. Efter att du städat bort smulor, saftfläckar och annat som sött som myror tycker om – då är det dags att ta till såpa. Doppa fingret i ilte såpa och dra det i det hörn där myrorna kommer in.

Popcorn: Ta en näve med opoppade popcorn och lägg i mixern. Kör på hög hastighet i 30 sekunder. Nu har du en hög med färsk och finmalen majskornmjöl. Strö ut och lägg i små högar där problemområdet med myrorna är. Efter några dagar är alla myror helt försvunna! Myror älskar majsmjöl men klarar inte av att smälta det, så vad som händer är att de sväller upp och dör.

#a UPPDATERA ..... 1675521924
http://www.cogninova.com